Hoe werkt physiospect?

                        kutje bef

Het physiospect apparaat kan het gehele lichaam diagnosticeren en behandelen via een speciaal ontworpen hoofdtelefoon met behulp van een geavanceerd computerprogramma. De physiospect stuurt een infrarood trigger-signaal van extreem lage intensiteit rond het bio-veld van de hersenen via de hoofdtelefoon. Het principe is gebaseerd op het feit dat elke cel, weefsel en orgaan zijn eigen unieke frequentie heeft en dat deze varieert als het stress en spanning ervaart.  De frequenties van gezonde cellen, weefsels  en organen zijn vastgelegd in het apparaat en daarom kan het apparaat dus elke orgaan of weefsel op cellulair niveau onderzoeken. Physiospect registreert of een orgaan gezond is, minder goed functioneert of zwak is, zelfs wanneer er zich nog geen fysieke symptomen hebben gemanifesteerd. Physiospect kan de stress niveau’s van alle organen en systemen vaststellen en selecteert de meest geschikte allopatische / homeopatische middelen, evenals geschikt voedsel, kruiden en nutriotionele remedies en kan emotionele en fysiologische problemen identificeren.

lever 1lever 2 after

De physiospect heeft een krachtig therapieprogramma,  Meta Therapie, dat via elektronische magnetische golven direct de frequenties van een gezond orgaan (hart, long, hart enz) kan overbrengen naar de cliënt en zal zodoende het lichaam stimuleren  om een optimale gezondheid te bereiken.

Phsyiospect kan ook bekende bacterieën en virussen vaststellen en selecteert de meest doeltreffende remedies welke samen met de Meta Therapie destructor de bacterie of virus kan vernietigen.

Bij een acuut probleem kan een enkele therapeutische sessie veelal voldoende zijn en bij een chronische aandoening zullen vaak meerdere sessies nodig zijn. Er is tot op heden nog geen andere methode die ziektes in zo’n vroeg stadium kan opsporen als de physiospect dit kan.

Voor uitgebreide informatie linken naar Physiospect-diagnostics.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Praktijk voor energetische therapie